logoMCZ huisartsen

Coronavirus (COVID-19)

Online afspraken niet meer mogelijk
Wijzigingen Saltro priklocatie

Verandering huisartsenzorg Medisch Centrum Zandweg i.v.m. Coronavirus

Wij willen u vragen om niet naar de praktijk/balie te komen, maar altijd eerst te bellen!

De maatregelen om verdere verspreiding van het Corona virus tegen te gaan zijn uitgebreid.

Iedereen (met of zonder luchtwegklachten) wordt verzocht altijd eerst telefonisch met de praktijk te overleggen en nooit spontaan naar de praktijk te komen.

Alle afspraken en behandelingen die zonder grote problemen enkele weken uitgesteld kunnen worden worden afgezegd of omgezet in een telefonisch.

Dit geldt ook voor eerder gemaakte afspraken bij de huisartsen, assistentes en praktijkondersteuners. U wordt hierover geïnformeerd door een medewerker.

Leest u bij luchtwegklachten eerst de adviezen op thuisarts.nl.
Bel s.v.p. alleen met de praktijk wanneer dit aan u geadviseerd wordt op thuisarts.nl

U kunt altijd met de assistente telefonisch overleggen en een afspraak maken bij alle andere medische problemen die niet uitgesteld kunnen worden.

Algemene informatie over het het Corona ( Covid-19)  virus

De maatregelen die u kunt treffen om een besmetting tegen te gaan en veel antwoorden op uw vragen kunt u vinden op de site van thuisarts en op de site van het RIVM

Thuisarts Corona informatie
RIVM Corona informatie
Deze informatie wordt steeds aangepast als er nieuwe inzichten zijn.

Voor algemene vragen kunt u bellen met het RIVM . telefoonnummer 0800-1351 . Wilt u voor algemene vragen niet onze praktijk bellen? Op die manier kunnen we de de “gewone” patiëntenzorg het beste voortzetten.

Wanneer u denkt zelf met het virus besmet te zijn vragen we u dringend met de praktijk te bellen en niet langs te komen. Telefonisch wordt met u besproken hoe groot de kans is dat u besmet bent en welke maatregelen er genomen moeten worden.