Kwaliteit en service

Huisartsen hebben ieder jaar tenminste 40 uur bijscholing om de veranderingen en ontwikkelingen in de gezondheidszorg bij te houden. Uw huisarts zal door het jaar heen één of meerdere dagen achtereen afwezig kunnen zijn.

Onze assistentes hebben een driedaagse training gevolgd in telefonische triage. Zij zijn daardoor in staat om de urgentie van uw klachten te bepalen en uw vragen telefonisch te beantwoorden.

Telefonische bereikbaarheid

De praktijk is open en telefonisch bereikbaar voor het maken van afspraken en stellen van medische vragen van 8:00 uur tot 12:00 uur (per 1-1-2020 gewijzigd). In een levensbedreigende situatie kunt u het beste direct 112 bellen. Bij twijfel, of bij minder acute situaties, kunt u ons tussen 8:00 uur en 17:00 uur altijd bereiken door na het kiezen van het praktijknummer van uw huisarts de 1 in te toetsen op uw toestel.

Website

Via deze website kunt u online een afspraak maken, een vraag stellen d.m.v. een e-consult. De website is geschikt gemaakt voor gebruik met een tablet of een smartphone.

Online afspraken maken

Met de webagenda kunt u online afspraken bij ons maken. Maak hiervoor een account aan. Bekijk de lege plekken in de agenda en plan een afspraak op het moment dat het u uitkomt.

E-consult

Voor niet-spoedeisende vragen waarvoor een afspraak op het spreekuur niet nodig is of voor het opvragen van uitslagen bieden wij u de mogelijkheid deze online te stellen d.m.v. een e-consult. Dit kan via het patiëntenportaal.

Verwijsbrieven voor specialisten per e-mail

Verwijsbrieven voor specialisten hoeft u niet op de praktijk op te halen. Wij verwijzen naar het ziekenhuis via Zorgdomein en kunnen u de verwijjsgegevens per e-mail sturen als uw e-mailadres bij ons bekend is.

Wachtkamerscherm

In de wachtkamer hangt een informatiescherm met o.a. de wachttijden voor het spreekuur.