Huisartsenpraktijk van der Sluijs

nieuwst  Huisartsenpraktijk van der Sluijs
Afwezigheid 6 t/m 10 mei 2024 (vakantie) en 19 t/m 21 juni (nascholing)

Huisartsenpraktijk van Nieuwstadt is afwezig

18 maart 2024
Mevrouw M.A. van Nieuwstadt is ziek en zal de komende maanden nog beperkt spreekuur houden. Per 1 september 2024 hoopt zij weer volledig terug te zijn.
De heer A. van der Meulen zal haar werkzaamheden de komende maanden overnemen. 

Huisartsenpraktijk van Nieuwstadt wordt huisartsenpraktijk van der Sluijs per 1 januari 2024

1 december 2023
Graag wil ik u op de hoogte brengen van het volgende nieuws. Per 1 januari 2024 neem ik de praktijk over van mevrouw van Nieuwstadt. Dit betekent dat huisartsenpraktijk van Nieuwstadt van naam verandert in: huisartsenpraktijk van der Sluijs. Verder verandert er voor u als patiënt weinig. U houdt mevrouw van Nieuwstadt en mij als vaste artsen. Mevrouw van Nieuwstadt werkt op maandag, dinsdag avond en woensdag. Mevrouw van der Sluijs werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

M.van der Sluijs

Mevrouw M.N. van der Sluijs

  dummy

Functie huisarts-praktijkhouder
Werkt bij ons sinds 2020
Werkdagen dinsdag, donderdag en vrijdag

 

In 2016 ben ik afgestudeerd als huisarts aan het VUmc in Amsterdam. Het allerleukste aan huisarts zijn vind ik: écht een band opbouwen met mensen, steun bieden in verschillende fasen van het leven, vanaf de geboorte tot aan het levenseinde. Voordat ik de huisartsopleiding heb afgerond heb ik gewerkt als consultatiebureau arts, verpleeghuisarts en arts op de spoedeisende hulp. Daarnaast houd ik mij graag bezig met kleine chirurgie. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Amersfoort. In mijn vrije tijd houd ik van dansen, paardrijden en hardlopen. Ik ben graag in de natuur en houd van gezelligheid met familie en vrienden om mij heen. Op 1 januari 2024 heb ik de praktijk overgenomen van mevrouw van Nieuwstadt. Zij blijft als vaste huisarts werken op maandag, dinsdag avond en woensdag.

Mevrouw M.A. van Nieuwstadt

  Mevrouw van Nieuwstadt

Functie waarnemend huisarts
Werkt bij ons sinds 2007
Werkdagen maandag, dinsdag (middag en avond) en woensdag voor praktijk van der Sluijs

 

Ik ben Marieke van Nieuwstadt geboren in 1965 en sinds 1998 huisarts. Tot 2007 ben ik ook AVG-arts (arts verstandelijk gehandicapten) geweest bij instelling Abrona. Ik vind het patiënten-mensen contact het allerfijnst in mijn vak. Ik ben een echte generalist en vind vooral de diversiteit aan problematiek binnen de spreekkamer interessant en altijd weer boeiend. Ik werk samen met Marjolijn van der Sluijs. Mijn vrije tijd besteed ik aan reizen, sporten, lezen en sociale contacten. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.