Huisartsenpraktijk Eijsbouts

De heer S.W. Eijsbouts

  S.W.Eijsbouts

Functie huisarts-praktijkhouder
Werkt bij ons sinds 2015
Werkdagen maandag, woensdag en vrijdag;
op maandag, dinsdag en donderdag neemt mevr. I. Drubbel waar.

 

In 1999 heb ik in Utrecht de geneeskunde opleiding afgerond en sinds 2012 ben ik huisarts. Enkele jaren heb ik als waarnemend huisarts gewerkt en in 2015 heb ik de praktijk overgenomen van dhr. Ploos van Amstel. Daarvoor heb ik ervaring opgedaan in tropengeneeskunde, kindergeneeskunde, chirurgie en spoedeisende hulp. Mijn werk doe ik met veel passie en plezier! Patiënten en collega’s typeren mij als een zorgvuldige en betrokken huisarts. Ik geef u graag uitleg over uw ziekte en medicijnen. Mijn vrije tijd breng ik het liefst door met mijn gezin en vrienden. Op donderdag ben ik daarom niet in de praktijk. Verder hou ik van alpinisme en hardlopen.

De heer S.W. Eijsbouts (Sebas)

      

Mevrouw M. van Ginkel

  M. van Ginkel

Functie waarnemend huisarts
Werkt bij ons sinds 2010
Werkdagen maandag en donderdag en om de week op vrijdag voor praktijk Huijbregts

 

Mijn naam is Marieke van Ginkel en werk sinds april 2010 met heel veel plezier in de praktijk, tezamen met Anne-Therese Huijbregts. In de jaren hiervoor heb ik 3 jaar op de afdeling gynaecologie/verloskunde in Arnhem gewerkt. Het huisartsenvak is een bijzonder mooi vak; de diversiteit, de afwisseling maar vooral de persoonlijke contacten. Mijn werkdagen zijn op maandag, donderdag en afwisselend op vrijdag. In mijn vrije tijd geniet ik samen met mijn man van onze 3 kinderen, van sporten, van leuke uitstapjes en vakanties.

Mevrouw M.A. van Nieuwstadt

  Mevrouw van Nieuwstadt

Functie huisarts-praktijkhouder
Werkt bij ons sinds 2007
Werkdagen maandagavond, dinsdag om de week, woensdag, donderdagochtend

Ik ben Marieke van Nieuwstadt geboren in 1965 en sinds 1998 Huisarts.

Tot 2007 ben ik ook AVG-arts ( Arts Verstandelijk Gehandicapten) geweest bij instelling Abrona. Toen ik Praktijkhouder werd lukte het niet meer om beide functie's te combineren. Ik vind het patiënten-mensen contact het allerfijnst in mijn vak. Ik ben een echte generalist en vind vooral de diversiteit aan problematiek binnen de spreekkamer interessant en altijd weer boeiend. Ik werk samen met Marjolijn van der Sluijs. Mijn vrije tijd besteed ik aan reizen, sporten, lezen en sociale contacten. Ik ben getrouwd en heb 3 kinderen.

Mevrouw M. van der Sluijs

  M. van der Sluijs

Functie waarnemend huisarts
Werkt bij ons sinds 2020
Werkdagen maandag, dinsdag om de week en vrijdag voor praktijk Van Nieuwstadt

 

In 2016 ben ik afgestudeerd als huisarts aan het VUmc in Amsterdam. Het allerleukste aan huisarts zijn vind ik: écht een band opbouwen met mensen, steun bieden in verschillende fasen van het leven, vanaf de geboorte tot aan het levenseinde. Voordat ik de huisartsopleiding ben gaan doen heb ik gewerkt als consultatiebureau arts, verpleeghuisarts en arts op de spoedeisende hulp. Daarnaast houd ik mij graag bezig met kleine chirurgie. Ik woon samen met mijn man en twee kinderen in Amersfoort. In mijn vrije tijd houd ik van hardlopen, skaten, schaatsen en paardrijden. Daarnaast maak ik graag mooie reizen (en foto’s) met mijn gezin.