Nieuws

Huisartsenpraktijk van Huijbregts wordt huisartsenpraktijk van Ginkel per 1 april 2024

1 april 2024
Graag wil ik u op de hoogte brengen van het volgende nieuws. Per 1 april 2024 neemt mevrouw van Ginkel de praktijk over van mevrouw Huijbregts. Dit betekent dat huisartsenpraktijk van Huijbregts van naam verandert in: huisartsenpraktijk van Ginkel. Mevrouw van Ginkel werkt op maandag, dinsdag en vrijdag en mevrouw Epema werkt op woensdag en donderdag in de praktijk.

Huisartsenpraktijk van Nieuwstadt is afwezig

18 maart 2024
Mevrouw M.A. van Nieuwstadt is ziek en zal de komende tijd nog beperkt spreekuur houden. Eind 2024 hoopt zij weer volledig terug te zijn.
De heer A. van der Meulen zal haar werkzaamheden overnemen en is een vaste collega huisarts van mevrouw van der Sluijs.

De Zandweg op de schop

15 februari 2024
De Zandweg wordt anders ingericht, omdat onderdelen van de Zandweg groot onderhoud nodig hebben. Daarnaast kan de Zandweg veiliger, mooier en groener worden gemaakt. Dit wordt nu gecombineerd, waardoor de overlast zich beperkt tot één onafgebroken periode.
U kunt op de website van de gemeente hier meer over lezen. U kunt het project ook volgen op de Bouwapp.
Medisch Centrum Zandweg zal hierdoor lastiger bereikbaar zijn en u kunt mogelijk niet achter het pand parkeren. Nabijgelegen parkeerplaatsen kunnen bezet zijn.

Huisartsenpraktijk van Nieuwstadt wordt huisartsenpraktijk van der Sluijs per 1 januari 2024

1 december 2023
Graag wil ik u op de hoogte brengen van het volgende nieuws. Per 1 januari 2024 neemt mevrouw van der Sluijs de praktijk over van mevrouw van Nieuwstadt. Dit betekent dat huisartsenpraktijk van Nieuwstadt van naam verandert in: huisartsenpraktijk van der Sluijs. Verder verandert er voor u als patiënt weinig. U houdt mevrouw van Nieuwstadt en mij als vaste artsen. Mevrouw van Nieuwstadt werkt op maandag, dinsdag avond en woensdag. Mevrouw van der Sluijs werkt op dinsdag, donderdag en vrijdag.

M.van der Sluijs

Oude berichten verwijderd

1 december 2023
Alle oude nieuwsberichten zijn verwijderd.